Piccolini - Pécs, Batthyany u. 11 /a (Tel.: + 36 20 801-9000) Nyitvatartás: Hétköznap 8-17 óráig, Szombaton 9-12, Vasárnap zárva
   Hamarosan indítjuk a Webáruházunkat..

  • Sandwich

    ÜdvÖzÖljÜk a PICCOLINI weboldalán!

     

    RÓlunk

    Szeretettel köszöntjük honlapunkon.Cégünk 2008 elején alakult azzal a szándékkal, hogy kiváló minőségű, közvetlenül Olaszországból beszerzett alapanyagokkal lássa el Pécs vendéglátó egységeit. Az évek során kialakult minőségi és rugalmas szolgáltatásainkkal úgy érezzük sikerült Pécs gasztro életét színesebbé tenni. A szolgáltatásainkat tovább fejlesztve, célul tűztük ki, hogy a termék palettánkat és szolgáltatásainkat a lakosság felé is nyitottá tesszük. Kéthetente indulunk Talján-földre beszerezni minden olyan alapanyagot, ami szerepel állandó kínálatunkban, illetve amikre partnereink / vásárlóink igényt tartanak. Látogasson meg minket és bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Kapcsolatfelvételhez kattintson IDE, vagy használja a Kapcsolat menüpontot! Köszönjük, hogy megtisztelte weboldalunkat, jó böngészést kívánunk! Oldalainkat folyamatosan töltjük fel és frissítjük, annak érdekében, hogy a legrészletesebb tájékoztatást nyújthassuk. Látogassanak el hozzánk személyesen is, szeretettel várjuk Önöket!


A teljes terméklista letöltéséhez kattintson a letöltés ikonra!
Főbb termékek: Olajok, Konzervek, Olajok, Speciális lisztek, , Konzervek, Extraszűz olivaolaj (aromás), Olivabogyó, Tökmagolaj, Speciális liszt, Reszelt mozzarella, Szarvasi, Szardella filé, édességek, kávé, borok, pezsgők, röviditalok, sörök, ásványvizek és üdítők, teák és forró csokoládék.