Piccolini - Pécs, Batthyany u. 11 /a (Tel.: + 36 20 801-9000) Nyitvatartás: Hétköznap 8-17 óráig, Szombaton 9-12, Vasárnap zárva
   Hamarosan indítjuk a Webáruházunkat..

  • Sandwich

    ÜdvÖzÖljÜk a PICCOLINI weboldalán!

     

    RÓlunk

    Szeretettel köszöntjük honlapunkon.Cégünk 2008 elején alakult azzal a szándékkal, hogy kiváló minőségű, közvetlenül Olaszországból beszerzett alapanyagokkal lássa el Pécs vendéglátó egységeit. Az évek során kialakult minőségi és rugalmas szolgáltatásainkkal úgy érezzük sikerült Pécs gasztro életét színesebbé tenni. A szolgáltatásainkat tovább fejlesztve, célul tűztük ki, hogy a termék palettánkat és szolgáltatásainkat a lakosság felé is nyitottá tesszük. Kéthetente indulunk Talján-földre beszerezni minden olyan alapanyagot, ami szerepel állandó kínálatunkban, illetve amikre partnereink / vásárlóink igényt tartanak. Látogasson meg minket és bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! Kapcsolatfelvételhez kattintson IDE, vagy használja a Kapcsolat menüpontot! Köszönjük, hogy megtisztelte weboldalunkat, jó böngészést kívánunk! Oldalainkat folyamatosan töltjük fel és frissítjük, annak érdekében, hogy a legrészletesebb tájékoztatást nyújthassuk. Látogassanak el hozzánk személyesen is, szeretettel várjuk Önöket!


A teljes terméklista letöltéséhez kattintson a letöltés ikonra!
Főbb termékek: Konzervek, Olajok, Édességek, Rizs válszték, Barilla tészták, Konzervek, Kapri gyümölcs, Tökmagolaj, Panna cotta (puding por), Rizs tenger gyümölcseihez, Penne tészta, Szardella filé, édességek, kávé, borok, pezsgők, röviditalok, sörök, ásványvizek és üdítők, teák és forró csokoládék.